The Internet Is Obsessed With This Acne Erasing Toner

1 min read

Add this to the shopping list. 

Ladies and gents, there's a new miracle worker in town. 

Well, we haven't tried it ourselves but damn their advertisements are making us want to order this stuff by the gallon. Because the beauty industry is intent on selling us the idea that flawless skin comes from trying as many products as possible.

Next on the list is Some By Mi's AHA BHA PHA 30 Day Miracle Toner which has sold over 1.2 million units worldwide and just launched in Australia. 

The product is said to get rid of blackheads, whiteheads, and pimples and retails for $34.95.

View this post on Instagram

Somebymi AHA-BHA-PHA Miracle Starter Kit 4 Items . Solusi banget buat temen-temen yang mau coba paket lengkap Somebymi ini bisa coba yg starter dulu~ kalo cocok lanjut deh pake yg full size. . Info dan order WA : 0813-3223-2468 . ORIGINAL KOREA 100%. Korean Dermatology Tested and Controlled by Health Minister of Korea. . Manfaat utama: 1. Menghilangkan jerawat 2. Menghaluskan kulit wajah 3. Menjaga kulit tetap lembab 4. Mencerahkan wajah . Hanya dalam 30 hari saja kalian akan mendapatkan semua manfaatnya. Digunakan secara rutin setiap pagi dan malam. . Mengandung AHA, BHA, dan PHA - AHA berguna untuk menghilangkan kotoran dan serpihan kering dari permukaan wajah. - BHA berguna untuk kotoran tersumbat dan sebum (minyak) pada pori-pori wajah. - PHA berguna untuk mencegah kulit kering dan menghancurkan sel kulit mati. . Mengandung 10,000 ppm ekstrak natural pohon teh yang memperbaiki kesehatan kulit wajah secara signifikan. . Sangat dianjurkan untuk: - Menginginkan kehalusan kulit wajah tanpa iritasi - Makeup yang tidak rata akibat permukaan wajah yang kasar - Tidak pede akibat kulit wajah yang kusam dan pori-pori yang besar - Kesal akibat komedo - Tidak puas akibat kulit wajah yang berminyak - Menginginkan kulit wajah yang segar tanpa lengket - Frustasi akibat produk skincare yang mahal tanpa efek. . Di Serum dan Cream nya ada tambahan kandungan yaitu Cantella bagus untuk smoothen the skin, moisturize, dan membantu mengurangi masalah jerawat juga . Jangan khawatir ya, ini bagus untuk semua jenis kulit kok, mau kering, sensitif, berjerawat, kombinasi, bagus semua . Details: Produk perpaket isi 4 pcs terdiri dari: 1. Somebymi Miracle Toner 30ml 2. Somebymi Miracle Cream 20gr 3. Somebymi Miracle Cleansing Bar 30gr 4. Somebymi Miracle Serum 10ml . . Info dan order WA : 0813-3223-2468 . #somebymi #somebymiindonesia #somebymitoner #somebymimiracletoner #somebymiserum #somebymicream #somebymicleansingbar #somebymimurah #somebymimiracleserum #somebymimiraclecream #somebymimiracleasoap #somebymioriginal #somebymiori #jualsomebymi #jualsomebymitoner #jualsomebymimurah #jualsomebymiserum #tonersomebymi #serumsomebymi #lfl #commentforcomment

A post shared by SOMEBYMI 0813-3223-2468 (@somebymitoner) on

Before and after pics of people using the toner are starting to circulate through the internet.

“This is the best toner I have used. I have acne-prone skin and this has helped me a lot,” one reviewer posted.

“Literally had the worst breakouts prior to using this product and I had no idea what was going on with my skin,” another wrote. 

Move over charcoal cleansing bar and vampire facials, looks like there's a new trend in town.

Image: Instagram / @somebymi

WATCH 

We Scared The Crap Out Of Kevin Hart:

Written By Christina Cavaleri